
A ganodermás kávé
Ez a különleges kávé arabica, robusta, és ganoderma gyógygomba kivonat megfelelő arányú keveréke. De mit lehet és érdemes még tudni róla? Több száz vásárlónk kérdései alapján összegyűjtöttünk minden tudnivalót a ganodermás kávéról.

A Ganodermát - pecsétviaszgombát - Ázsiában már 4000 éve ismerik és használják. Az emberek kezdetben csak annyit tudtak, hogy "a Ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít". Az 1960-as évek végétől kezdődően számos kutatást végeztek;a világ minden pontján az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok klinikai kísérleteinek segítségével – végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát.
A Ganoderma közel 400 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Ezek a bioaktív anyagok nem közvetlenül egy-egy betegségre, vagy kórokozókra vannak hatással, hanem a méreganyagok a szervezetből való kiürülését segítik elő, gazdag tápanyagforrást jelentenek, és a szervezet kiegyensúlyozott működését támogatják.

Azok, akik betartották azt az egyszerű szabályt, hogy csak ezt a kávét isszák, már az első csomag elfogyasztása közben megtapasztalták a pozitív hatásait. (Érdemes magunknál tartani egy-két kis tasakot, és csak forró vizet kell kérni, ha valahol kínálnak.)
Ez a kávé
- nem dob fel hirtelen,
- hosszan tartó frissességet ad,
- magasabb energiaszintet
- és jobb koncentrációt biztosít,
- éjszaka nyugodtan tudsz aludni.
A ganoderma gomba semmilyen mellékízt nem okoz, nagyon jól harmonizál
a kávéval, és csak a minőségi kávé ízét lehet érezni. Többen
beszámoltak róla, hogy míg az olcsóbb instant kávék vagy a hagyományos
kávé után kellemetlen utóízt éreztek, a ganodermás kávé fogyasztása után
ilyet nem tapasztaltak.

Ha a mostani kávéd bármilyen panaszt okoz – ég a gyomrod, refluxod van, felnyomja a vérnyomásod – érdemes kipróbálni a ganodermás kávét. Kismamák is fogyaszthatják.
Nagyon sok előnyt tapasztaltak azok, akik már rendszeresen ganodermás kávét isznak. Nem érezték azokat a mellékhatásokat, amiket a régi kávéjuk okozott: a savas érzést, gyomorégést, remegést, emelkedett vérnyomást…
A legjobb, ha kipróbálod és megtudod, rád milyen hatással van.

Regisztrálj két perc alatt és vásárolj olcsóbban!Törzsvásárlóként már az első alkalommal is 20%-ot spórolsz a termékek árából!
Választhatsz a kóstolócsomagjaink közül is, hogy megismerd a
választékot, így később abból a kávéból tudsz rendelni, ami a te
ízvilágod.
Kattints>>>
Miért éppen a DXN Ganoderma?
A DXN vállalat nem más termelőktől felvásárolt gombával dolgozik, hanem maga termeszti a Ganodermát a saját biofarmján. A Malajziában élő több mint 200 féle Ganoderma fajta közül Dr Lim, a DXN alapítója és elnöke, valamint tudós munkatársai kiválasztották azt a hatot, amelyek az emberi szervezet számára a leghatékonyabb bioaktív összetevőket tartalmazza. Majd a 6 kiválasztott ganoderma fajtából is kiválogatták a legjobb példányokat és azokat zárt, függesztett technológiával termesztették tovább. 28 évi szelekció eredménye, hogy a DXN Ganodermája ilyen nagyon hatékony.
A DXN által kidolgozott hideg feldolgozási módszer 100%-ban megőrzi ganoderma hatóanyagait. 20 kg ganodermából készül 1 kg késztermék, így igen magas a hatóanyag tartalma.
A DXN-nél az egész folyamat – a termesztéstől, a feldolgozáson át a forgalmazásig – a DXN kezében van szigorú minőségellenőrzés mellett. Nemzetközi szabványok ISO 14001, ISO 9001 és TGA elismerések biztosítják a Ganoderma és a többi termék tisztaságát, kiváló és állandó minőségét, a jó ár/érték arányt.
Lehet-e bármilyen kellemetlenség, ha elkezdem fogyasztani?
Az esetek többségében számos pozitív hatást tapasztalhatunk, azonban ritkán, de előfordulhatnak enyhe ellenhatások. Ez inkább azoknál jelentkezhet, akiknek érzékenyebb a szervezetük, illetve függ a testben levő méreganyagoktól is, ezért esetenként előfordulhat:
- fejfájás – mert a ganoderma segíti a méregtelenítést (ez olyan, mint amikor elkezdünk diétázni és a méreganyagok távozásakor megfájdul a fejünk.) Javasolt bőséges víz fogyasztása, hogy ezt elkerüljük.
- hasmenés – legtöbben azt tapasztalják, hogy nagyon jó emésztést javító hatású, ritkán előfordulhat enyhe hasmenés. Éppen azért, hogy ezt elkerüljük, eleinte fél tasakkal igyunk és fogyasszunk sok vizet.
Általánosságban elmondható, hogy a ganoderma támogatja a szervezetünket, pozitív hatással van rá, és ha kellemetlenséget tapasztalunk, az egy-egy problémára is rávilágíthat, amire érdemes odafigyelni és megvizsgálni, mi állhat a háttérben.

Hogyan készítsem el?
1 tasak kávéhoz önts kb. 1,5 dl max. 80°C-os vizet (az adagok felezhetők). Bátran lehet ízesíteni; akár a megszokott édesítőddel, vagy fűszerekkel, tejhabbal – ki hogy szereti, de a visszajelzések szerint legtöbben az eredeti ízt-aromát kedvelik. A legtöbb kávé növényi tejszínnel készült, barna nádcukorral ízesítve, csak forró víz kell hozzá. Keresd meg a számodra leginkább megfelelőt és döntsd el, hogy változtatsz-e rajta. Tehát;- 1,5dl max. 80 C°-os víz, vagy mandulatej, rizstej, ha azt szereted.
- ízesítő; cukor vagy a megszokott édesítőd stevia, xilit…
- fűszerek, fahéj, tejszínhab, ha egy kis extrára vágysz…
Vagy csak keverd el a forró vízzel a tasak tartalmát.
A ganodermás kávék nem gyógyszerek és nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerek. Fontos, hogy egészségesen táplálkozzunk, és olyan termékeket fogyasszunk, amik természetesek, lehetőleg organikusak, káros anyagoktól mentesek.
A ganodermás kávé fogyasztása nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életvitelt.
